11.04.2024 року головна спеціалістка відділу освіти, молоді та спорту, координаторка молоді Наталія Лешковят та президентка учнівського парламенту Миколаївської громади “ЛІДЕР”(БДЮТ) Софія Слободян, взяли участь та поділилися кращими практиками з власного досвіду у стінах Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на обласному Форумі «Учнівське самоврядування в громаді: моделі співпраці та стандарти репрезентативності”

Розповіли про активну та результативну діяльність самоврядування, виокремили основні форми командної роботи та організації якісного дозвілля учнівства.

Представники шкіл обговорювали про виклики та проблеми, про нові можливості та вектори розвитку учнівського руху.

Окрім власної презентації, ще мали нагоду переглянути та набратись позитивного досвіду роботи від учнівського самоврядування Новояворівської громади та Дрогобицької гімназії м. Богдана Лепкого.

З привітальними словами та під час панельної дискусії, котру вела організатор заходу,

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти інституту, кандидатка історичних наук,

до учасників та учасниць звернулись

Парасковія Дворянин, голова комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради,

Ореслава Хомик, начальник відділу дошкільної,загальної середньої та позашкільної освіти Департаменту освіти та науки

Ірина Сислюк та директор ЛОІППО Павло Хобзей.

Олена Білявська, керівниця гуртка «Лідер» КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді»,

Марія Деревінська, провідна спеціалістка Відділ освіти Жовківської міської ради, Ярина Космина, президентка Львівського обласного учнівського парламенту. У другій частині заходу присутні мали нагоду взяти участь у інтерактивках від тренерів Мирослави Островської, Руслани Хомік, Ірини Синьої, Ліліани Кудрик.

Дякуємо Ірині Суховерські за довіру та підтримку у масштабній праці напрямку розвитку учнівського самоврядування області.