Відбувся другий етап змагання з футзалу серед хлопців у рамках учнівських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

9 квітня на стадіоні «Міський» у другому етапі змагань з футзалу зійшлись вісім команд: Миколаївський ЗЗСО №2, Миколаївський ЗЗСО №1, Миколаївський ліцей, Раделицький ЗЗСО, Більченський ЗЗСО, Гірський ЗЗСО, Рудниківський ЗЗСО, Устянський ЗЗСО.

За результатами футбольних матчів та кінцевих підрахунків, команда школярів Миколаївського ЗЗСО №1 представить Миколаївську громаду у змаганнях з футзалу на районному етапі учнівських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Друге місце у змаганнях посіла команда Миколаївського ліцею, третє місце – Рудниківський ЗЗСО, четверте місце – Устянський ЗЗСО. Тренер команди з футзалу серед юнаків Миколаївського ЗЗСО №1 Іван Федина.

Нагадуємо, що в рамках наймасштабніших учнівських змагань країни, впродовж лютого-березня 69 команд школярів Миколаївської громади змагалися у п’яти видах спорту: волейболі, баскетболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу.

Змагання проходять у чотири етапи: на рівні територіальних громад, району, області і наостанок на всеукраїнському рівні.