Вітаємо  команду юних істориків «Миколаївські копачі» з перемогою!

06 квітня 2024 р. у Львівському національному університеті ім. Івана Франка відбувся обласний турнір юних істориків імені Богдана Сольчаника.

 В інтелектуальних змаганнях взяли участь 26 учнівських команд із закладів загальної середньої освіти, ліцеїв та гімназій області.

Відповідно до Положення про турнір, учасники команд  повинні були логічно, структуровано, хронологічно правильно вміти доповідати, аргументовано та впевнено опонувати, толерантно та чітко рецензувати,  швидко та лаконічно давати відповіді на запитання членів журі та команди -опонента, дотримуватися регламенту.

Збірна команда Миколаївської ТГ «Миколаївські копачі» у складі       Кривого Андрія – капітана команди, уч. 11 класу Миколаївського ліцею;

Чорної Оксани – уч. 10 класу Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст.. №1;

Шабанової Софії – уч. 11 класу Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст.. №2;

Головчук Тетяни – уч. 10 класу Дроговтзького ЗЗСО І-ІІІ ст.;

Костак Олесі – уч. 11 класу Рудниківського ЗЗСО І-ІІІ ст.

продемонструвала усі якості, притаманні лідерам і в напруженій боротьбі виборола почесне І місце серед команд-учасниць Львівщини.

Найщиріші слова подяки заслуговують учителі  історії

Ярослав Папуга (Рудниківський ЗЗСО І-ІІІ ст.);

Олександра Мандзій (Миколаївський ЗЗСО І-ІІІ ст.. №2);

Ганна Кахнич  (Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст.. №1);

Роман Олексин (Миколаївський ліцей);

Віра Свистун (Дроговизький ЗЗСО І-ІІІ ст.), які підготували учнів до такого успіху. Дякуємо Збройним Силам України за можливість брати участь в інтелектуальних змаганнях.

Все буде Україна!