Комунальний заклад “Миколаївська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа” Миколаївської міської ради Стрийського району Львівської області срібний призер Всеукраїнських змагань “Чемпіонат ГО ВФСТ “Колос” з футзалу серед юнаків 2009/2010 р.н., які проходили 21-24 березня 2024 року у м.Городенка, Івано-Франківської області у спортивному залі КЗ Городенківської ДЮСШ.


📋Сім команд з різних куточків України були розподілені згідно жеребу на дві групи.
📝Вихованці Миколаївської ДЮСШ на груповому етапі здобули 3 перемоги і з першого місця вийшли у півфінал змагань, де здолали господарів команду Городенківської ДЮСШ з рахунком 2:1, за нашу команду відзначились Підцерковний Матвій та Білецький Денис.
📌До фінальної гри наші юні спортсмени зазнали кадрових втрат, а саме вибули з гри через травми Гелета Олександр та Голінський Максим.
На жаль у фінальній грі ці втрати далися взнаки, але варто відзначити усіх хлопців, які боролися до останньої секунди гри. У підсумку 3:2 і срібні медалі та почесний кубок за друге місце.
👏Вітаємо наших срібних призерів та їхніх тренерів Романа Ченя та Івана Федину з цим високим результатом.
✅Участь юних спортсменів у даних змаганнях здійснювалася за підтримки міського голови Андрія Щебеля, відділу освіти, молоді та спорту Миколаївської міської ради, Миколаївської міської територіальної громада та Львівська обласна організація ВФСТ “Колос” за відрядження команд та розвиток і підтримку фізичної культури та спорту у Миколаївській громаді👏