У Львівській ОВА нагородили переможців обласного конкурсу «Молодий тренер року»

📝Загалом відзначили 50 тренерів з 22 олімпійських та неолімпійських видів спорту. Це армреслінг, баскетбол, бокс, боротьба вільна, боча, важка атлетика, велосипедний спорт, веслування на байдарках і каное, волейбол, гімнастика художня, гімнастика спортивна, гірськолижний спорт, дзюдо, кіокушинкай карате, легка атлетика, пауерліфтинг, плавання осіб з інвалідністю, стрибки на батуті, стрільба з лука, сучасне п’ятиборство, теніс настільний, фехтування.

📌Захід провели вже другий рік поспіль за ініціативи Управління молоді та спорту Львівської ОДА. «Молодий тренер року» – перший в Україні проєкт, спрямований на розвиток потенціалу дитячо-юнацьких тренерів у різних видах спорту. Його мета – підтримати обдаровану молодь, яка вибрала складну, але важливу професію тренера.

📋Відповідно до умов конкурсу, одноразовою грошовою винагородою відзначають тренерів закладів фізичної культури та спорту, віком до 35 років, котрі досягли значних успіхів у тренерській діяльності.

✅Серед 50 тренерів переможців у конкурсі “Молодий тренер року” є тренер з настільного тенісу Миколаївської ДЮСШ Богдан ЧАЙКОВСЬКИЙ.