3 квітня на базі Будинку дитячої та юнацької творчості зібралися вчителі початкових класів, математики, української мови та літератури, щоб поділитися досвідом професійної майстерності, обговорити питання сертифікації

Весна….. Канікули…. А для вчителів час попрацювати над підвищенням професійного рівня, поділитися з колегами напрацюваннями, перейняти досвід.

3 квітня на базі Будинку дитячої та юнацької творчості зібралися вчителі початкових класів, математики, української мови та літератури, щоб поділитися досвідом професійної майстерності, обговорити питання сертифікації. Всіх присутніх привітала директорка БДЮТу Танчій Ольга Андріївна та консультантка Центру професійного розвитку педпрацівників Миколаївської міської ради Надія Воробець. Опісля вчителька Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 Мірошнікова Наталія Зіновіївна поділилася досвідом щодо участі у новій процедурі зовнішнього оцінювання професійних компетентностей педагога – сертифікації. Розповіла про етапи сертифікації: незалежне тестування, самооцінювання, вивчення експертами практичного досвіду роботи учасника сертифікації.

А Шпить Надія Павлівна ,вчителька Колодрубівського ЗЗСО І-ІІІ ст.,.цього року стала лауреатом І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-23» у номінації «Початкова освіта». Було їй чим поділитися з колегами!

Свою роботу також показали працівники Будинку дитячої та юнацької творчості – методист Швець Р.Р. та Іванів О.О.

Оксана Іванів розповіла про історію та основи техніки декупаж. Провела майстер-клас з виготовлення великодної писанки у цій техніціА вихованці показали лялькову виставу та співали пісень для учасників заходу.

Програма заходу багата на майстер-класи, навчання і обмін досвідом. У підсумку модератори заходу Надія Воробець, Роксолана Швець і Оксана Іванів обговорили з вчителями актуальні теми, уклали нові плани і сподіваються на нові зустрічі. А вони обов’язково будуть.