30.03.2023 проведено семінар-нараду керівників закладів освіти Миколаївської громади за участі Мар’яна Мироновича Калина

30.03.2023 за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту Миколаївської міської ради та об’єднаної територіальної організації профспілки проведено семінар-нараду керівників закладів освіти Миколаївської громади за участі Мар’яна Мироновича Калина – заступника голови Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України. Тема розмови “Зміни в трудових відносинах в умовах воєнного стану”. Обговорено питання оплати праці, відпусток педагогічних працівників, укладення строкових та безстрокових договорів, оплати листків непрацездатності, атестації тощо.

Головний спеціаліст відділу освіти Марія Ониськів, яка зосередила увагу присутніх на виконання розпорядження міського голови про проведення місячника благоустрою та озеленення, про проведення засідання атестаційної комісії ІІ рівня, про реєстрацію випускників освітніх установ громади на участь у НМТ, яка розпочнеться з 03.04.2023 до 03.05.2023.