20 січня на базі Миколаївського міського БДЮТу відбувся тематичний семінар-практикум “Емоційний інтелект, стресостійкість і профілактика професійного вигорання”

Комунікуємо, навчаємося, опрацьовуємо: разом для самореалізації та вдосконалення!

20 січня на базі Миколаївського міського БДЮТу, завдяки інноваційному підходу директорки О.А.Танчій та великим організаторським здібностям її творчому колективу, відбувся тематичний та необхідний на вимогу часу семінар-практикум “Емоційний інтелект, стресостійкість і профілактика професійного вигорання”. Відкрив захід начальник відділу освіти, молоді та спорту А.В.Старовецький, який наголосив на актуальності проблематики та важливості дитиноцентричного підходу у формах та методах педагогічної діяльності. Директорка БДЮТу О.А. Танчій торкнулася проблематики інноваційності у роботі позашкільних навчальних закладів, оновлення вектору розвитку та прокоментувала ідею проведення семінару. Коучем та модератором заходу виступила запрошена Л.Г.Кудрик -доцент КЗ ЛОР”ЛОІППО”, яка професійно розкрила понятійний аспект емоційного інтелекту методологію стресостійкості і профілактики професійного вигорання.

Різдвяна атмосфера заходу та креативність майстрині Федорович О.З. додали неповторності та індивідуальності заходу. І всі присутні- практичні психологи, соціальні педагоги, логопеди, педагоги БДЮТу ,надавачі освітніх послуг ЗЗСО та ЗДО щиро подякували за інноваційний, нестандартний, креативний, пізнавальний, творчий семінар.