16 травня 2023 року в приміщенні Миколаївської міської ради відбулося нагородження переможців обласного турніру юних істориків імені Богдана Сольчаника

Друге місце в інтелектуальних батлах серед 24 команд Львівської області виборола команда знавців історії освітніх установ Миколаївської громади у складі

🙋Кривого Андрія – учня Миколаївського ліцею

🙋Дмитришин Софії – учениці Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1

🙋Шабанової Софії – учениці Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст.№2

🙋Мончак Єлизавети – учениці Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1

🙋Костак Олесі – учениці Рудниківського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Секретар міської ради І.Андрійчик відзначив, що Миколаївська громада гордиться розумними та цілеспрямованими вихованцями, які у майбутньому торуватимуть шлях нашої держави до Європейського Союзу та світової демократії.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту А.Старовецький констатував, що особливо приємно, коли учні закладів освіти нашої громади привозять у скарбничку нагород досягнення обласного рівня. Додав, що директорка Львівської МАН І.Бородчук як організатор турніру особливо пишається миколаївчанами, радіє нашій заслуженій перемозі, оскільки вважає нас своїми родимцями.

Іван Андрійчик та Андрій Старовецький вручили переможцям грамоти департаменту освіти і науки Львівської ОДА, пам’ятні призи, побажали не зупинятися на досягнутому та іти до нових звершень.