04.05.2023р. стартував проєкт “Learning together” для вчителів англійської та німецької мов з теми ” Формувальне оцінювання і сертифікація”

Своїм досвідом роботи в НУШ поділились вчителі Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1 Крива Н.В. і Устянського ЗЗСО І-ІІ ст. Бахорська Г.О. .

Відкрила зустріч і привітала всіх присутніх директор КУ “ЦПРПП” Грабовенська Л.М. .

Опісля, Галина Олександрівна і Наталя Володимирівна, працюючи в парі, розкрили суть формувального оцінювання, обговорювали і порівнювали його із традиційним. Бахорська Г.О. розповіла про окремі техніки формувального оцінювання, а також питання самооцінювання та взаємооцінювання.

А Крива Н.В. ознайомила учасників із особливостями проведення сертифікації, а також професійним стандартом вчителя закладу середньої освіти. Усі учасники з цікавістю включилися в роботу, працювали в групах, вчилися ставити відкриті запитання. День був насиченим і продуктивним, а час пролетів швидко і непомітно.

Насамкінець, Леся Миколаївна подякувала учасникам і побажала всім присутнім творчого натхнення, міцного здоров’я, родинного затишку, спокою і Миру! До нових зустрічей!!!!