20 квітня у Більченському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся День цивільного захисту

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 20 квітня у Більченському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив закладу удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя.

Вранці школярі зібралися на лінійку, де було продемонстровано у цікавій та змістовній формі відеопрезентацію про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу. Учні 10 класу продемонстрували надання першої медичної допомоги при опіках, а здобувачі освіти 5,6 класів закликали усіх присутніх захищати природу та оберігати довкілля. Допомогли їм у цьому Іванус О. М., Полюга У.М., Підцерковна С.П. А також класні керівники провели виховні години.

Завершальним етапом була евакуація, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.