Турнір юних істориків у Миколаївській ТГ

У пізнавальному історичному контексті, цікаво та змістовно пройшли інтелектуальні батли юних знавців історії. Відкрив захід начальник відділу освіти, молоді та спорту А.В.Старовецький.

Очільник освітян побажав учасникам чесної конкуренції, дотримуватися академічної доброчесності і перемоги найсильнішим! Разом з усіма присутніми вшанував пам’ ять полеглих за незалежність, цілісність, національну ідентичність України воїнів ЗСУ нашої громади. Компетентне журі у складі кандидата історичних наук Я. Папуги, учителя-методиста В.Свистун, старшого учителя вищої кваліфікаційної категорії О.Мандзій справедливо, розсудливо, науково оцінювали старання учасників змагань.

А юні знавці були просто відмінно підготовлені, впевнені у своїх доповідях, зосереджені у опонуванні та прискіпливі у рецензуванні.

У неймовірно напруженій боротьбі виборола перше місце команда N 3 у складі:

Мончак Юлії, Чорної Оксани, Костак Олесі, Бендини Ярини, Чорної Юлії.

Батли були настільки професійними, що члени журі у довгій науковій полеміці прийняли рішення розділити друге місце між двома командами, а саме: команда N2 у складі:

Дмитришин Софії, Маланій Юлії, Прудивуса Святослава, Шабанової Софії та команди N1 у складі: Кривого Андрія, Кахній Наталії, Петрової Вікторії, Сагати Анастасії, Головчук Тетяни.

Гордимося таким молодим інтелектуальним підростаючим поколінням! Віримо, що вони примножать здобутки суспільства!