Благодійний ярмарок у Миколаївському ЗЗСО І ст.

Близько 300 людей долучилися до благодійного ярмарку, який провели на підтримку ЗСУ в Миколаївському ЗЗСО І ст. Ярмарок проводиться уже вдруге, долучилися діти та батьки з усіх класів.

Випічку, вироби ручної роботи у кольорах українського прапора, дитячі поробки, сувеніри, іграшки продавали на благодійному ярмарку. Особливо цікавою стали розваги: доброчинна лотерея, інтерактивна гра “Спіймай п-а”, майстерклас з патріотичного макіяжу

Ми були вражені, що багато наших батьків, бабусь та дідусів, колишніх учнів нашої школи долучилися до цієї акції. Вони з радістю несли випічку, власноруч зроблені вироби. Усе для того, аби допомогти нашим Збройним Силам. У кожному класі нашої школи є діти, у кого тати, хресні, сусіди на війні, тому ми за них дуже переживаємо, щоб у них там все було, вони вистояли. Дякуємо за спокійне небо у нас у всіх. Дякуємо, що віддаєте Україні сили, час, здоров’я, власні знання. Кошти у сумі 21 565 передали волонтеру Pavlo Marechko Павлу Маречку для потреб ЗСУ. Також діти й учителі подарували підписаний усіма український прапор. Нехай наша дитяча сила захистить від ворожих куль!