Семінар-практикум вчителів початкових класів “Екологічна освіта в початковій школі” на базі Великогорожаннівського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Одним із важливих завдань, яке стоїть перед людством, є захист довкілля та охорона навколишнього середовища. І тому, коли Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у партнерстві із польськими та українськими інституціями розпочав Міжнародний освітній проєкт про Цілі сталого розвитку, учні Великогорожаннівськї школи під керівництвом Сенів Оксани Львівни радо долучилися.

У вересні цього року на запрошення організаторів проєкту Оксана Львівна стала учасником міжнародної конференції “Вчителі майбутнього” у Варшаві, а діти отримали цікаві матеріали для роботи .

Досвідом своєї роботи у проєкті та знаннями, отриманими під час конференції, Оксана Львівна поділилася із колегами на семінарі-практикумі вчителів початкових класів ” Екологічна освіта в початковій школі “, який відбувся 24 листопада 2022р.на базі Великогорожаннівського ЗЗСО І-ІІІ ст.. Миколаївської ТГ. Учасники мали можливість практично ознайомитись із матеріалами екологічного спрямування. Під час роботи у групах вчителі виконували завдання в ігровій формі , які були спрямовані на вирішення проблемних питань. У результаті інтерактивного опитування учасників практикуму стало зрозуміло: зацікавленість екологічною темою зросла.