Першокласники Більченського ЗЗСО І-ІІІ ст. організували разом зі своєю вчителькою благодійний ярмарок.

П’ятниця 04.11.2022 видалася на славу і на радість.Сонце з особливою щедрістю ніжило нас своїм промінням, гріло теплим подихом. А земля українського села Більче мліла на сонечку і задоволено з гордістю дихала ,бо милувалася маленькими першокласниками, як вони вправно бігли до школи, несучи з собою незвичну, як для школяриків ношу. Малята несли розкішну і запашну випічку, барвисту галеретку, рум’яні зефірки, булочки, кексики, тортики, трубочки, смачну джерельну і медову водичку і навіть італійську піцу. Всю cмакоту помагали їм готувати мами-господиньки.

Бо першокласники Більченського ЗЗСО І-ІІІ ст. організували того дня разом зі своєю вчителькою Тетяною Василівною Фирою благодійний ярмарок.

На ярмарку мали змогу побувати всі учні,вчителі,техперсонал школи і придбати смаколик до смаку. Значну частину виручених коштів першокласники пожертвували нашим воїнам-захисникам, що на фронті відвойовують наші землі в москалів-окупантів. Діти вирішили придбати для них теплі шапки, шкарпетки і рукавиці.

Маленькими кроками наближаємо велику перемогу. Слава Україні!Героям слава!