День молоді у Миколаєві

Від початку повномасштабної війни кожен захід, який організовує Молодіжна рада та координаторка молоді громади Наталія Лешковят (головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Миколаївської міської ради) є благодійним і проводиться з метою збору коштів для ЗСУ. Заходи, які відбулися у громаді до Дня молоді не стали винятком.

Зокрема, з проведеної гаражної барахолки (розпродажу аксесуарів, біжутерії, книг, антикваріату, спортивних аксесуарів, печива) на подвір’ї “StarClub” вдалось зібрати 8 000 грн.

Після цього розпочали “Велике волонтерське коло” –  зустріч волонтерів, громадських організацій та молодіжних ініціатив. Під час якої обмінялись теплими словами підтримки, наголосили на важливості кожного волонтера та активіста. За активну громадську діяльність та відданість справі організатори вручили подяки місцевим волонтерам, громадським організаціям та молодіжним ініціативам.

На молодіжну подію завітали ВО “Тризуб” ім. С. Бандери та всеукраїнська ГО “Молодіжний націоналістичний конгрес”,  які показали присутнім як правильно надавати першу медичну допомогу та безпечно поводитись зі зброєю.

Затишну атмосферу відзначення Дня молоді доповнили гарною музикою гурт “Шпак з килішком” та Богдан Стоян.