“Лірика війни” – музично-мистецька благодійна акція

“Лірика війни” – музично-мистецька благодійна акція, яка відбулась у центральному парку Миколаєва. Організатори дійства підготували для мешканців та гостей надзвичайно творчу та насичену програму.Було представлено виставку картин від митців Миколаївської громади та виставку Дмитра Козацького, фотокореспондента полку “Азов”, та Юрія Вереса, фотокореспондента з гарячих точок України. Глядачі активно торгувались на аукціоні. Ще б пак, адже усі творчі роботи подаровані з благородною ціллю – зібрати якомога більше грошей на закупівлю амуніції для бійців. 

Поблизу виставок облаштували ярмарок від пластунів Станиця “Миколаїв” та місцевих майстринь і господинь. Діти та господиньки здійснювали продаж смаколиків та напоїв, пластових пряників і виробів ручної роботи “Цяцьки із любов’ю”. 

Волонтери провели лотарею для татусів у День батька та усіх присутніх. Спонсори подарунків лотареї: Магазин “Наталія” вул. Бульвар Проектний 5 , 2-й поверх Наталія Рябуха, Ірина “Світ вишиванки”, Ірина Фада, Кав’ярня “Марципан” Мар”яна Кудлата. Музичну творчу програму для заходу підготували вихованці Миколаївської дитячої школи мистецтв, фіналісти “Голосу країни” Vitali Oks та Marko Kvitka, акустичний концерт від Оркестру Музичного Училища ім .С.Людкевича “Lyudkevych Jazz Orchestra” під керівництвом Тараса Курила. Дітей розважали на ігровій зоні за участю ЄХБ “Миколаїв” та ГО “Ґарци” провели квест “Дитяча велика гра”. Майстрині рукоділля Уляна Сех і Наталя Верещинська підготували для дітей чудові майстер-класи.

“Лірика війни” – це несамовите об’єднання людей і молоді задля швидшої перемоги України на російським окупантом. “Разом сильні і непереможні!” – поділилась емоціями Наталя Лешковят, координаторка з питань молоді Миколаївської міської ради.