До уваги керівників ЗЗСО!

Старт реєстрації уже скоро!
Учителів початкових класів, української мови і літератури, математики, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти, а також учителів навчальних предметів громадянської/історичної освітньої галузі та освітньої галузі «Суспільствознавство» запрошуємо пройти сертифікацію у 2024 році.
Участь у сертифікації педагогічних працівників є виключно добровільною. Успішне проходження сертифікації дозволяє отримувати до 20% надбавки до заробітної плати та може бути зараховане як чергова (позачергова) атестація. Сертифікат є дійсним протягом 3- х років.
Основний етап реєстрації для проходження сертифікації триватиме з 15 до 25 січня 2024 року.
Радимо не відкладати реєстрацію на потім, оскільки Міністерство освіти і науки України встановило граничну кількість учителів, які можуть пройти сертифікацію у 2024 році, зокрема:
у Волинській області – 58 вчителів початкових класів, 44 – математики, 44 – української мови і літератури, 23 – історичної, громадянської галузі;
у Львівській області – 106 учителів початкових класів, 89 – математики, 85 – української мови і літератури, 41 – історичної, громадянської галузі;
у Рівненській області – 63 вчителя початкових класів, 45 – математики, 47 – української мови і літератури, 24 – історичної, громадянської галузі.
Увага! Якщо буде сформовано граничну кількість бланків реєстраційних карток-заяв згідно із квотою учасників сертифікації, установленою МОН, то реєстрація буде припинена достроково.
Просимо вчителів, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями, прагнуть їх поширити, ознайомитися з необхідними документами та реєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти – http://testportal.gov.ua.
Ми віримо, що в наших закладах освіти вчителів (агентів змін) стає усе більше. Поспішайте, колеги!