19 жовтня 2023 року у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися звітно-виборчі збори учнівського Парламенту Миколаївської громади “Лідер”

19 жовтня 2023 року у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися звітно-виборчі збори учнівського Парламенту Миколаївської громади “Лідер” та тренінгове заняття “Лідер і команда”, котре провела головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, координатор Наталія Лешковят. З’їхалося понад п’ятдесят учасників учнівських самоврядувань, котрі впевнено ведуть роботу у свої школах.

Екс-президент Влада Стецишин прозвітувала перед присутніми про спільну роботу за 2022-2023 рік, про проведені молодіжні заходи та реалізовані проєкти, а в результаті виборів президента Парламенту 2023-2024 року пост зайняла учениця Миколаївської ЗЗСО 1 Софія Слободян. Поезія Ліни Костенки “крила”, котру зачитала учениця ЗЗСО №2 Софія Паук неабияк наповнила емоційно атмосферу лідерського з’їзду.

З привітаннями та словом підтримки до представників учнівської молоді звернувся секретар міської ради Іван Андрійчик,а також передав Подяку від міського голови за активну роботу та чітку громадянську позицію.

Директор БДЮТ Роксолана Швець запросила молодь до співпраці та активності, а керівник Миколаївського молодіжного центру Ольга Паук наголосила про новостворений молодіжний простір для спільних проєктів.

Після рефлексії самоврядуванці зголосилися поповнити ряди Парламенту та розробити план заходів для розвитку учнівського руху.