Перша каденція Миколаївської молодіжної ради при міській раді завершена

Перша каденція Миколаївської молодіжної ради при міській раді завершена
29 вересня відбувся звіт за 2021-2023 роки діяльності консультативно-дорадчого органу при Миколаївській міській раді – Миколаївська Молодіжна Рада.
З початку створення, молодіжну раду очолювала Христина Дмитришин. Згодом, у 2022 році, через інтенсивне навчання Христини, обов’язки голови Миколаївської молодіжної ради перейняла Олена Геряк.
Крім, інтелектуально-розважальних акцій для молоді, команда молодіжної ради волонтерили, організувували благодійні заходи та збори в підтримку ЗСУ, дбали про неформальну освіту молоді Миколаївської громади і спортивний розвиток, та навіть проводили стажування молоді у Миколаївській міській раді.
Загалом на потреби українським військовим молодь з своїх акцій зібрала 205 тис.грн.
Команда Миколаївської молодіжної ради – це синергія молодих людей, які прагнуть розвивати Миколаївську громаду та залучати й мотивувати до реалізації проєктів молодь усієї територіальної громади. До слова, з ініціативи молодіжної ради за підтримки міського голови та депутатів створено комунальну установу “Миколаївський молодіжний центр” та його стратегію розвитку.
Нагадаємо, що у 2022 році Миколаївська молодіжна рада посіла ІІІ місце у номінації “Молодіжна рада року” у конкурсі активістів “Золотий ФліпЧарт”.
Далі консультативно-дорадчий орган чекають вибори нового правління.