Форумі позашкілля Львівщини «Розвиток позашкілля – шлях до Перемоги»

Море неймовірних вражень отримали на Форумі позашкілля Львівщини «Розвиток позашкілля – шлях до Перемоги». Мали нагоду побувати на локації «Екопростір відкритий для вас» на території КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» .

        Тут можна було оглянути виставку поробок юннатів Львівщини, майстер-класи із виготовлення «солодких» троянд та крокусів із гофрованого паперу, з розпису яворівської забавки та з виготовлення мінілистівки із сухоцвітів, з виготовлення еко-оберегів (Стрийська СЮН) та майстер-класи з розмноження рослин, а також посмакувати карпатськими чаями.

На локації «Творимо для перемоги» можна було долучитися до плетіння маскувальної сітки.

        Цікаво було познайомитися з мешканцями контактного зоокуточка «Дружній до дітей» КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» та екзотичними тераріумними тваринами з колекції зоологічної виставки «Дитячий зоопарк» Львівського МДЕНЦ.

         Вихованці вокального гуртка “Чарівні голосочки” (кер. Роксолана Швець) взяли участь у концертній програмі в Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді з піснею “Мій тато герой”.