У п’ятницю, 15 вересня, у Миколаївському міському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся День відкритих дверей

🔹 Батьки зі своїми дітками мали можливість ознайомитись із напрямками роботи та вчителями навчального закладу, а також творчістю його вихованців.

🔹 Гуртківці демонстрували глядачам свої здібності, набуті навички і досягнення у гуртках різних напрямів. Святковий настрій дарували гостям учасники вокального гуртка “Чарівні голосочки” та хореографічного гуртка “Колорит”. Вчителі підготували для гостей лялькову виставу “Лісові звірі”, якою презентували усі гуртки, які діють в закладі, а їх – аж 48 та ще – підготовчі групи до школи “Малятко”.

🔹 З вітальним словом виступив міський голова Андрій ЩЕБЕЛЬ, побажав гуртківцям, їх батькам та вчителям міцного здоров’я, мирного неба, натхнення та нових творчих досягнень.

🔹 Особливі слова подяки від вихованців закладу звучали багаторічній директорці БДЮТ Ользі Андріївні ТАНЧІЙ, яка цього року пішла на заслужений відпочинок.

🔹 Наприкінці свята директор Роксолана ШВЕЦЬ запросила всіх, хто любить співати, танцювати, творити руками, подорожувати, малювати, шити, робити постановки стати вихованцями БДЮТ.

☝️ До слова, заняття у міському Будинку дитячої та юнацької творчості безкоштовні.

👉 Адреса: м. Миколаїв, вул. Шухевича, 12, тел. – (03241) 51-073

Mykolaiv BDUT – Будинок дитячої та юнацької творчості